WINNAARS MARCEL BRACHOT

Prijs 2020

Tijdens de proclamatie op 17/12/2020 van de kersverse afgestudeerde technologen medische beeldvorming aan de hogeschool Odisee, werd door de VMBv de Marcel Brachot prijs uitgereikt voor de beste scriptie van het academiejaar 2019-2020.

Loes Vannotten en Stien Vandervorst werden uitgeroepen als winnaars met hun gezamenlijk werk rond “Analyse van patiëntendosissen in de interventionele radiologie en cardiologie.”

Naast het goochelen met stralingsbegrippen en het doorlichten van een belangrijk topic rond registratie ,analyse en benchmarking van DRN’s-DRL’s Diagnostic Reference Levels, zijn ze er met hun resultaten in geslaagd de medisch beeldvormer een spiegel voor te houden omtrent de eigen praktijk in het beroepsveld.

Benieuwd naar meer? Houd de VMBv-agenda voor 2021 in de gaten; ze zijn immers bereid hun onderzoek te komen toelichten op één van onze komende- al dan niet digitale- evenementen.

Nogmaals een dikke proficiat aan Loes en Stien en we wensen ze nog veel succes toe in hun verdere loopbaan!